La present Política de Privacitat estableix els termes en què Vent-Quality, SL usa i protegeix la informació que és proporcionada pels seus usuaris a l'hora d'utilitzar el seu lloc web. Aquesta companyia està compromesa amb la seguretat de les dades dels seus usuaris. Quan li demanem omplir els camps d'informació personal amb la qual vostè pugui ser identificat, ho fem assegurant que només es farà servir d'acord amb els termes d'aquest document. No obstant això aquesta política de privacitat pot canviar amb el temps o ser actualitzada pel que li recomanem i emfatitzem revisar contínuament aquesta pàgina per assegurar-se que està d'acord amb aquests canvis.  
responsable
El responsable de l'tractament de les seves dades personals és VENT-QUALITY, SL, amb CIFB-98847270, i domicili social al Carrer Ramón i Cajal 19, 46250, L'Alcúdia de València. L'informem que la titularitat de l'domini del nostre web www.ventanastock.es, és de VENT-QUALITY, SL L'accés i / o ús a la Web li atribueix la condició d'Usuari, i implica l'acceptació, des d'aquest accés i / o ús, de la present Política de Privacitat. L'Usuari podrà contactar amb VENT-QUALITY, SL a la següent adreça de correu electrònic: info@ventanastocks.es  
informació recollida
El nostre lloc web podrà recollir informació personal per exemple: Nom, informació de contacte com la seva adreça de correu electrònica i informació demogràfica. Així mateix quan sigui necessari podrà ser requerida informació específica per processar alguna comanda o realitzar un lliurament o facturació.
Ús de la informació recollida
El nostre lloc web empra la informació per tal de proporcionar el millor servei possible, particularment per mantenir un registre d'usuaris, de comandes, i millorar els nostres productes i serveis. És possible que siguin enviats correus electrònics periòdicament a través del nostre lloc amb ofertes especials, nous productes i altra informació publicitària que considerem rellevant per a vostè o que pugui brindar algun benefici, aquests correus electrònics seran enviats a l'adreça que vostè proporcioni, només si així ho va sol·licitar en el moment de l'registre i podran ser cancel·lats en qualsevol moment. Vent-Quality, SL està altament compromès en complir amb el compromís de mantenir la seva informació segura. Fem servir els sistemes més avançats i els actualitzem constantment per assegurar-nos que no hi hagi cap accés no autoritzat.
galetes
El nostre lloc web fa servir galetes, per conèixer tota la informació sobre les cookies accedeixi a la nostra política d'utilització de Galetes al menú de el peu de pàgina.
Enllaços a Tercers
Aquest lloc web conté enllaços a altres llocs que puguin ser del seu interès. Una vegada que vostè de clic en aquests enllaços i abandoni la nostra pàgina, ja no tenim control sobre a el lloc a què és redirigit i per tant no som responsables dels termes d'ús i privacitat ni de la protecció de les seves dades en aquests altres llocs de tercers. Aquests llocs estan subjectes a les seves pròpies polítiques de privacitat per la qual cosa és recomanable que els consulti per confirmar que vostè està d'acord amb elles.
Control de la seva informació personal
En qualsevol moment vostè pot restringir la recopilació o l'ús de la informació personal que és proporcionada al nostre lloc web. Cada vegada que se li demani omplir un formulari, com el d'alta d'usuari, pot canviar la selecció l'opció de rebre informació per correu electrònic. En cas que hagi marcat l'opció de rebre el nostre butlletí o publicitat vostè pot cancel·lar-la en qualsevol moment. Per a realitzar qualsevol cancel·lació únicament ha de prémer en aquesta opció a la fin d'un dels nostres butlletins ja rebuts o enviar la seva sol·licitud des del formulari de contacte web amb el concepte 'Baixa Butlletí' introduït en el camp de 'La vostra consulta'. Aquesta companyia no vendrà, cedirà o distribuirà la informació personal que és recopilada a cap altra companyia, llevat que sigui requerit per un jutge amb una ordre judicial. Vent-Quality, SL Es reserva el dret de canviar els termes de la present Política de Privacitat en qualsevol moment.